LIPSTICK XOCOLATA

Descripció del producte:

Barra labial especialment formulada per a la cura i manteniment de l’epiteli labial i el seu contorn. Assegura el manteniment de la hidratació i suavitat labial i garanteix l’equilibri fisiològic de la zona. Presenta al mateix temps un caràcter protector davant les agressions externes que poden provocar alteracions / molèsties labials com envermelliment, descamació, tibantor, sequedat, etc. Té una excel·lent fixació sobre els lavis, assegurant un efecte durador.

Es presenta amb un agradable sabor a xocolata que li dóna un acabat final més atractiu.

Ingredients actius:

Mantega de Cacau: presenta una excel·lent capacitat emol·lient, lubricant i protectora. Contribueix a retenir la humitat de la pell. Aporta un efecte suavitzant i sedós.

Mantega de Karité: extracto natural de nou de karité de propietats emol·lients i protectores. Combat la sequedat de l’epiteli labial, mitiga la tibantor i e l’afecte de les agressions externes, com per exemple l’efecte del sol gràcies a la seva acció calmant i suavitzant de la superfície cutània.

Oli de Nou Verda: potencia la protecció davant d’agressions externes com radiació solar, fred, vent, etc.

Indicació:

Indicat com a producte diari de cura labial i molt especialment en persones propenses a la sequedat, arrugues i molèsties en aquesta zona.

Aplicació:

Aplicar cuidadosament sobre els llavis, tantes vegades com sigui necessari, fins a assegurar la seva correcta distribució, insistint en les comissures.

 

Certificaciones & Afiliaciones